toprak12 papatya09 canım ben lahana kaynatıp sıcak koydum tıkanıklar açılsın diye bide bol bol pompa yaptım
byferideacar papatya09 Beyaz lahanayı sicak memene sar. Daha sonra duşta masaj yap sicak su ile. Bebegini sık sık emzir. Şifa olur inş
Zehra5050 papatya09 ben çok olurdum şişme ateş titreme yapardı antibiyotik kullanmadan geçmiyor maalesef Dr görünüp antibiyotik vermesi gerek ve bol bol sagarak sütü bosaltmaniz kanallari açmanız gerekiyor
papatya09 kayafamly Sağdım ama geçmiyor üşüme titreme ve geçmeyen baş ağrısı var dün acile gittim antibiyotik ve krem verdi hiç faydası olmadı
kayafamly papatya09 bilmiyorum ki canım benim geçmişti ama boşalana kadar sağmıştım bol bol sıcak duş al göğüslerine masaj yap
Alerjikrinit papatya09 bende aynı durumdayım gece mahvoldum. Acile gittim şimdi agumentin verdi ama genel cerraha git dedi sizde düzelme var mı
Ozgee59 papatya09 bildiğim kadarıyla makineyle sağmak sütü arttırıyor bu da daha çok tıkanmasına sebep oluyor. Manuel pompayla sağmak gerekiyor. Ben yeni doğum yaptığımda olmuştum manuel pompa ve ılık duşta masaj yaparak geçmişti. Duşta elle sağmak gerekiyor bide. 4-5 gün sürdü tabi korkunç bir acı ya
papatya09 kayafamly daha önce olduğu zaman kadın doğum doktoru antibiyotik verdi hemen geçmişti bu sefer de antibiyotik kullanıyorum ama geçmedi inşallah geçer çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın insan ağrıdan bebeğine zor bakıyor
Alyanrcn @papatya09 yeni doğum falanmi yaptınız ben yeni dogurdugumda öyle olucaktı az kala baya şişti ama el pompası ile sağdım hep sonra düzeldi acaba sizinki niyr düzelmediki
papatya09 Alyanrcn 2 ay önce doğum yaptım 3 defa mastit sorunu yaşadım bebeğimi düzenli emziriyorum ama yinede mastit oluyor
newmomhello malesef ha deyince gecmiyor. kimisinin 2 3 gün kimisinde haftalarca sürüyor. Benimde aynı senin gibi olmustu. Dusta sıcak suyu göğsüme tuttuğumda sütüm akıyordu biraz biraz rahatlıyordu. Ve sık sık emziriyordum canım acıyordu ama yinede emziriyordum
papatya09 Alerjikrinit şimdi biraz daha iyiyim çok şükür bol bol yatıp dinlenmeye çalış sık sık emzir ben öyle yapıyorum
Alerjikrinit papatya09 zaten kafamı kaldıramıyorum başım çok ağrıyor kemiklerim ağrıyor titriyorum. Senin bebeğin ne kadarlık ya ben Mastit ne alaka anlamadım bebeğim büyük öyle aman aman süt dolacak zamanımız değil
Aslan2103 papatya09 sanırım bebegi sol gogsune emzirir pozisyonda alip sag gogsunu emzircen ben oyle anladim
papatya09 Ozgee59 bende pompayla ve elimle sağım yapıyorum bebeğim emerken masaj yapıyorum damarlar açılsın diye kötü bir durum acı verici inşallah Bir an önce geçer
papatya09 Alerjikrinit bebeğim 2 aylık sürekli de emen bir bebek ama mastit nasıl oluşuyor bende anlamış değilim 🤦🏻♀️