9090100 Kızlar kilo verme surecindeyim aralıklı oruç yapıyorum bildiginizz ödem atıcı içecek soylermisiniz maydanoz limon yaptım ama artık skldim ondan midem almıyor , varsa fikriniiz buyrun 🌸
Misracalik 9090100 zullalemutlugunler dçye bi insta sayfa var o baya guzel odem atıcı tarifler paylaşıyor ozellikle de hibiskuslu bi detox vardı o baya guzel ödem atıyor bi bak istersen fikir olur
Gamze1919 9090100 bir litre suya limon yeşil elma tarçın nane zencefil ve 1 bardak demlenmiş yeşil çay
9090100 Sinem57 yok emzirmiyorum, evet duymuştum bi kaç arkadaşım yaptı çok tansiyon dusuruyomuş galiba
Gamze1919 9090100 yemeği kısar ve günlük içersen gidiyor ben 79 dan 73 e düştüm bununla Şuan kilom sabit kaldı ara verdim tekrar deniycem 10 kilo fazlam var
TalhAzra 9090100 ya bende kilo vermek istiyorum. Doğumdan sonra belden aşağısı yani göbeğim ve basenlerim kaldı aşırı rahatsız oluyorum. Yemekten kısarsam sütüm çok azalıyor. Evdeyim spor yapamıyorum nasıl vericem bu kiloları. Bu arada 63 kiloyum
9090100 TalhAzra yani aslında kilon iyi bnce ama emzirdigin için diyet yapman zor olur süt konusu için ama Leslie yapabilirsin günde 2 defa ,bnmde küçük cocugum var spora falan gidemiyorum evde leslie yapıyorum ve cidden faydası oluyo zamnin olursa dene bence 🌸
feyzaninemresi 9090100 homm Vita shake&drink ✨ kendim denk geldiğimde hamileydim şimdi emziriyorum fakat deneyip memnun kalan çok arkadaşım var, eğer almak isterseniz yardımcı olabilirim 😊