ucagustosikibinyirmiuc Merhabalar kızlar, bebegim 3. ayını doldurdu suan. Bu zamana kadar sağlık ocağının verdiği D vitamini (monovit) kullandik ama burda temiz icerikli olmadığı yazılmış. Ocean almak istiyorum ama bir sürü çeşiti var hangisini kullanmalıyım?
symozdag ucagustosikibinyirmiuc ocean 400 lük olanı alacaksınız zaten eczaneye söyleyin o veriyor bebekler için. Bende ocean kullanıyorum
Onalnurten ucagustosikibinyirmiuc neden iyi değilmiş? Ben yıldır kızıma veriyorum 😯 lütfen beni aydınlatın
Yarenylmzz ucagustosikibinyirmiuc ben sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum ne gibi sorun yaratıyor
ucagustosikibinyirmiuc ZeynepOzcan keske bende bastan onu kullansaymısım saglik bakanlığı verince iyidir diye düşündük ama maalesef işte 🤷🏻♀️
ucagustosikibinyirmiuc Yarenylmzz bizde sorun yaratmadı çok şükür bitmisken araştırayım bi dedim burda yazılanları okudum bende. Hiç faydası yok diyen bile olmus. İçeriği temiz degilmis sanırım paraben bulunuyormus.
ucagustosikibinyirmiuc Masalina12 içeriği temiz değil demişler paraben bulunuyormus, bende burda yazılanları okudum kimi bebekte gaz ve kabızlık yapmıs. Bizde öyle sorun yaratmadi ama ocean daha iyiymis ona geçeceğim.