Snm1234 Kızlar selamm, pek anlamadığım için soruyorum ilk olarak mekag dofer almıştım garanti uygulamasını kullanıyorum kar zarar aynı yerde tutar yazıyor nasıl anlicam kar mı zarar mı olduğunu? Ve siz ne yaptınız sattınız mı bunları
Snm1234 tineanigra daha önce satmak istediğimde 75 yazıyordu şimdi 49,92 yazıyor acaba düşüp tekrar mı çıktı sizce daha ne kadar bekletmekiyim?
Nedbur 149.52 yazıyor ya yeşil kar zarar kısmında kar etmişsin kırmızı yazsaydı zarar etmiş olacaktın
Snm1234 Nedbur daha önce satmak istediğimde 75 yazıyordu şimdi 49,92 yazıyor acaba düşüp tekrar mı çıktı sizce daha ne kadar bekletmekiyim?
tineanigra Snm1234 75 e kadar çıkmış ama 49 a düşmüş demek o. Ben sattım onları hafta içi ama kaçtan sattığımı hatırlamıyorum. İlk düşüşü gördüğüm an satarım ben bekletmem
Tubasahra Snm1234 25 tl dan almışsınız 25 tl nın altına düserse zararda olursunuz.Şuan kardan zarardasiniz öyle dusunun.
Snm1234 tineanigra günde bi kere bakmam yeterli mi peki yoksa bi kaç kez bakmam gerekiyor mu hiç bilgim yok uygulama hakkında 😂
tineanigra Snm1234 ben sabah 10 da açılışa bakıyorum bi de öğleye doğru bakıyorum sonra bi daha bakmıyorum. Tavan bozanı da anında satıyorum . Damlaya damlaya göl oluyor