bebitonunannesi_ Yatak odasında yatağın alt ucunda kullandım şimdiye kadar yatak odam sıkışık ferah dursun diye kapının önünde böyle değerlendirim dedim çok yakişmadi ama.Birine mi versem ,ya da buraya yakışmış mı?
Selimikomom bebitonunannesi_ biraz daha kısa olsa daha hoş dururmuş acaba kestirip tekrar ayak yaptırabilir mi🤔
bebitonunannesi_ Selimikomom aynn dedim kısa olsa buraya çok yakışırdı dedim.Tekrar yatak odasında kullancam sanırım
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Evinizin düzeni nasıl bilmediğimiz için birşey diyemem ama ben bi yer bulup değerlendirmeye çalışırdım mutfağnz geniş flnsa
Kocamdaaakocammm bebitonunannesi_ Bence atma cnm yatak odasına tekrar koy yada kisalttir şuan olduğu yerde kalsın
Umutveannesi bebitonunannesi_ balkonunuz müsaitse balkona koyabilirsiniz duvara sıfırlayın ne güzel oturma yeri olur
evlatlarim6868 bebitonunannesi_ boyu biraz daha küçük olsaymis burya süper olurmuş 🙂ama başka yer de yerim yok diyorsan burya da pek olmamış yatak odası en iyisi bence
Endegerlimoglum balkon cam balkon olmayinca olmuyor mu anlamadigim icin soruyorum. bence tam balkonuluk çünkü ben balkonuma böyle birşey istiyorum