Minikkusuumm Kullananlar memnun musunuz memnunsanız hangi markayı kullanıyorsunuz aslında fırınımdan çok memnunum ama özellikle kızartma balık az yemek yapacağım zaman vs bu sıra istemeye başladım alıp sonradan pişman olur muyum acaba geçen sene mikro dalga almıştım elim ayağım oldu gerçekten yemek ısıtmak için küçük bı tencereye koymuyorum hemen tabaklara koyup ısıtıyorum extra bulaşık çıkmıyor
Maviim Minikkusuumm Airfryer çok pratik ve kullanışlı bir şey ama ben uzun vadede zararlı olduğunu açıklayacaklarını düşünüyorum bundan bir 10 yıl sonra falan çünkü bu kadar hızlı bir biçimde geleneksel pişirme yönteminden uzak bir şey sağlıklu olamaz
Umutveannesi Minikkusuumm karaca 3,5 litre olanını kullanıyorum. Közleme, kızartma, ısıtma, balık pişirme, tavuk falan onda yapıyorum hep 2 kişiyiz bize yeterli geliyor
Yakamoz__00 Minikkusuumm ben aldım öyle ahım şahim bir marka da değil ama çok memnunum altus marka..isten gelince biraz oatates biraz buzluktan kofte koyuyorum 15 dkya alıyorum. Biber tavuk zten az porsiyinda yapıyordum hemen atıyorum içine hazır. Bazen buzlukta börek isitiirum içinde. Kahvaltıya 4 5 dilim kalan ekmekten pizza yapıyorum. Fırınımı kek poğaça vs için kullanıyorum. Ben de ilk çıktığında almadım ne gerek ar diye şimdi sürekli kullaniurum
Aleyna26_asena @"Minikkusuumm"canım ben Grundig markası kullanıyorum uyguna almistim gayette güzel ve rahat oluyor özellikle bebeğin kucukse