Elmaliturta01 Baskasinda duyuyorum ama asla bulamıyorum o kokuyu. Böyle bi tik odunsu buram buram geliyor.. bilen var mı. Parfüm konusunda bi yüzüm gülmedi imza kokumu bulamadım. Bargello 171 aldım instagramda övünüyor. Oda çok ciceksi
Merve-miray Elmaliturta01 Bargello 171 Çok güzel kokuyor ben çok beğendim 😁 ağır koku isterseniz 193-226-134 önerebilirim
endoplazmikretikulumiste Elmaliturta01 aradığın koku yves Rosher sable fauve edp olabilir kendi resmî sitesinde 10 ml 95 TL .
Elmaliturta01 Merve-miray güzel beğendim ama sonra değişiyor yada bana öyle geliyor. Sen anlıyorsun galiba canım sorayim sana bu yazdıklarından odunsu şöyle geçtin mi arkanda kokusu kalacak krem gibi mi desem böyle hoş bi koku var duyuyorum ama bulamıyorum onu işte öyle bi koku bunlarda varmi 😅
Merve-miray Elmaliturta01 324 de çok güzel kokuyor herhangi birini alıp deneyebilirsiniz. Raphella daha uygun bargellodan. Kokuları aynı zaten 😊 ben Bargello pahalı geldiği için raphella alıyorum N11 den daha uyguna geliyor kupon verdikleri için. Yeni üyelere özel alt limitsiz 75₺ kupon vermişlerdi 55₺ geldi bir parfüm 😁 Yine yeni üyelere 75₺ kupon veriyorlar ama alt limiti var mı bilmiyorum
Elmaliturta01 Merve-miray raphella da mı 324 bargello da mı hangisinde. Nasıl tarif etsene bu kokuyu neye benziyor 🤗