Sdyll 0-6 ay emzikle 6-18 arasındaki fark çok fazla mı elinizde varsa ikisini yanyana koyup fotoğraf atabilir misiniz? Bebeğim 5 ay 18 günlük ve 0-6 aylık emziği daha yeni tuttu ve 6-18 alırsam da tutmazsa diye korkuyorum parası da boşa gider sonuçta
Emily37 Sdyll canım ben hiç değiştirmedim.0-6 ay kullandım ki kızım 5 aydan sonra sadece uyurken emzik alıyordu.şuan 1 yaşında bibs marka emzik almıştım onu kullanıyoruz uyurken
Umutveannesi Sdyll oğlum 15 aylık olana kadar 0-6 ay olanını kullandı. 15. aydan sonra 6-18 olana geçtik. Evet aralarında baya fark var maalesef yani büyük olana alışmaları zaman alabiliyor. Sizde biraz daha bekleyebilirsiniz
sadecehande Sdyll bende 0-6 ay vardı bebeğim 1 yaşında, kaybetmeseydim hala onu kullanacaktım. 6-18 aldım bir yıl büyük ama bebeğim buna henüz aşılamadı. Bence kullanabildiğinşz kadar kullanın
mobesebesir Sdyll aralarda baya fark oluyor. Benimki emzik emmeyi sevdiği için hangisini versen tutuyo ama geçen damakli aldık 2 no emiyordu 3 e geçtik. Emzigi ağzına aldı sonra çıkardı baba meme büük diyo
Emily37 Sdyll benim kızım sürekli kullanmadığı için şimdilik sorun görünmüyor.yeğenlerim sürekli kullandı emzik ve maşallah hiç sorun yaşamadılar
Sdyll Aleyna26_asena valla benimki de 2 gün öncesine kadar tutmuyordu daha yeni tuttu belli olmuyor hiç 🤷🏻♀️
Sdyll Emily37 ben de sürekli vermiyorum uyuyurken ya da dışardayken falan, zaten daha 2 gündür ki tutuyor 😄
Sdyll mobesebesir damak yapısında bi sorun oluşturmuyorsa bi önemi yok o zaman, zaten bunu zar zor tuttu bide yenisine zorlayıp elimdekinden de olmak istemiyorum 😂
Sdyll gurturk daha büyük ve uzun galiba o değil mi? Varsa size zahmet Yanyana bi fotoğraf atabilir misiniz
gurturk Sdyll evet fark var ama benim kızım tuttu 6-18 ay kullanıyoruz şu an 7,5 aylık. Buyurun fotoğrafı [https://mutluresim.com/images/2023/11/04/n4rNBX.jpg](https://)
Themamacita Sdyll tutmaz büyük ihtimalle canım büyük bir fark var bence benim kızım 1.5 yaşında hala 0-6 ay kullanıyor 6-18 ayı asla kabul etmedi. Zaten uzmanlara göre küçük emzik kullanmak damak yapısı açısından daha iyiymiş
gurturk Themamacita o zaman neden 0-6 veya 6-18 ay olarak ayırmışlar ki?bu şekilde de diş yapısı bozulmaz mı?