Arenn Arkadaşlar kendi sağlık sorunlarım nedeniyle emziremedim sağıp verdim bebeğim aşırı huysuz ve gazlıydı ağlamasın diye biberonla süt içirdim bu saatten sonra emmeye alışırmı sonradan emziren oldu mu? Sütüm var çok şükür mama kullanmadık
Garfield Arenn biberonu bırakıp alıştırma bardağıyla sütü vermeye başlayın her emzirmede göğsü teklif edin birlikte duşa girin duşta göğsü teklif edin. Beslenmek için uyanmaya çalıştığında tam ayılmadan kucağa alıp göğsü teklif edin gece emzirmeyi deneyin. Ağladığında ısrar etmeyin zorla vermeye çalışmayın
deletedmom719 Arenn alışır bence. Ama siz pes etmemelisiniz tabiki. Evde gezerek emzirin, birlikte duşa girin, hatta beşiğine birlikte yatın eşiniz sizi sallarken vermeyi deneyin, veya arabada deneyin. Ama pes etmeyin bence sonunda illaki olur
Arenn Garfield gece uyurken biberon u çekip meme veriyorum kıyamet kopuyor yazın ten teması da denedim emmedi çok alıştı maalesef biberon a alıştırma bardağı mı versem diyorum ama daha onu denemedim
Arenn deletedmom719 arabada denemedim onu denemek gerek eşimde ağlamasın diye bana kızıyor emmiyor işte deneme tamam sağ ver dio ama ben emmesini çok istiyorum😔
Garfield Arenn alıştırma bardağıyla ver silikon küt uçlu olsun öncelikle biberonu unutsun. Alıştırma bardağını da biberon gibi dikerek değil oturur pozisyondaken bardak yatay olacak şekilde ver akışı yavaşlasın
Arenn Garfield denicem teşekkürler küt uçlu dediğin awent in kini aldım ondan sanırım ucu silikon kesik ucu ortadından