Merveizmir Dört aylık erkek bebeği olan anneler nasıl geçiyor günleriniz huysuzluk,uykusuzluk, devamlı kucakta durma anneyle olma isteği var mı sadece benim bebeğim mı böyle acaba ❓
Gunes_kiz Merveizmir sürekli kucak istiyor sürekli birinin onunla konuşmasını istiyor. Uyku saatleri geldiğinde uyumak istemediği için ağlaya ağlaya bi oluyor. 3 gundurde aguu agii aggggiiii sürekli böyle konuşmaya çalışıyor hiç susmuyu 😂😂😂
Gamzecet Merveizmir benim de bebeğim sürekli kucak istiyor, huzursuz, benimle uyuyor birisi onunla konuşsun istiyo hep 😊
Sasah1441 Merveizmir sürekli konuşun benimle ilgilenin oyunlar oynayın havasındayız 😁 uykuya da direncimiz var maalesef oynamak dururken uyuyup napim diyor sanırsam 🤣
Mevrvecivan Mevrvecivan Merveizmir yere koyduğumda dönüyor evet ama yavaş yavaş yani tam olrak dönmeyi bilmiyor bilmeden dönüyor 😊
Gunes_kiz Merveizmir 😂 yarım saat 🙈 bir de 5 e doğru bi yar saat daha uyuyor toplamda 1 saat filan. Benden dinç vallahı. Gece de 2 yada 3 kere emmek için uyanıyor. Senin nasıl?
Merveizmir Gunes_kiz Sanki benim bebeğimi anlatıyor gibisin canım biz de aynıyız 31 dk dedi mi uyanıyor gece de üç kere emmeye kalkıyor bazen çok kalkıyor arası bir şey 😊
Gunes_kiz Merveizmir vallahi daha ne huylar ne huylar ilgilenmezsen öksürür gibi yapıyor ilgi çekmek için. Aggi aguuu aggii sürekli bi çenesi düştü mü daha susmak bilmiyor 😂 elimizi yuzumuzu yolması da cabası.
celine61- Benim ki erkek değil ama huyları aynı demekki 😁 acayip gıcıklık yapıyor gündüz uykusu 20 dkkayı gecmiyor asla. Bazen emmek istemiyor ac olsa da yoktan yere ağlıyor gibi yapıyor vs baya yoruluyorum açıkçası
Merveizmir celine61- . Evet biz de öyleyiz meme reddi yapiyor ama aynı zman da mama da kullanıyorum bn ondan kaynaklandığını düşünüyorum ara sıra güzel emiyor ama geceleri emziriyorum 😊
basak__333 Gunes_kiz ayy o öksürük sizde de mi var😂😂 bazen gülüyorum ama bazende can sıkıcı oluyor. Yama oğlum dedikçe anlıyor gibi gülüyor daha çok yapıyor😅
Ygtek Gunes_kiz benim oglumda sürekli öksürüyor ya cok gülüyorum ona bakmadıgım yada uzaklaştığım an numaradan öksürüyor😂😂😂
Modies Merveizmir valla ben 3 aylık bırakıp işe başladım 3. Günüm bugün evde bakıcısı var izliyorum sadece uykudan önce ağlama ve huzursuzluk yapıyor☺️