Fadimeelif Kızlar geceleri yatak odası peteğini açıyorum sabahları kalktığım da kapatıyorum oturma odasını açıyorum yatarken de oturma odasını kapatıyorum sizce doğru mu yapıyorum yoksa daha fazla mı gelir fatura daha hiç doğalgaz kullanmadım bu arada ?
Yenibirannecik Fadimeelif benim 3 petek yanıyor 1 yada 2 derecede heryer eşit ısıda oluyor fazlada gelmiyor anca baya soguk olursa yükseltiyoruz
fyz81 Fadimeelif boyle daha fazla gekır sureklı suyu sogut ısıt oluyor belırlı derece tutun bırde termostatında faydası var butcenız varsa edının basıma gelen bıseyı daha eklım peteklere sulukta alın hava kurıdugu ıcın grıp edıyor bu yuzden grıp oldum 2 aydır evdeyum bırde ☹️
beyzakrtl Fadimeelif bebekler çok sıcağı sevmezler genelde oda sıcaklığının 23 derece olması yeterli ona göre ayarlayabilirsiniz odanızda dijital termometre bulundurmanız çok işe yarar size de kolaylık sağlar
gencmom_ Fadimeelif ocak ayına kadar %10 indirimli galiba bize doğalgaz faturası baya az geliyor bir kaç aydır ocak ayından sonra ne olur bilmiyorum
Fadimeelif gencmom_ bizde bu ay açtık böyle diyarbakrdayız ne sıcak ne soguk ama çoçuklar üşütür diye böyle denedim
gencmom_ Fadimeelif yanlış bilebilir eğer yanlış biliyorsam uyarı yapan olur belli bi sınırda açıp bırakın kapat aç yapınca daha çok geliyor derler benim kendi evimde doğalgaz sobası vardı tek onu yakıyordum bütün odalar ısınıyordu