Eysar gurturk sıcak suya işliyorum bir gece sonra makineye atiyorum harika birşey Cook eski lekeleri bile cikardi
gurturk Eysar ben yeni aldım sıcak suyu içine döktüm bir gece beklettim ama hiçbir faydasını görmedim lekeler olduğu gibi duruyor siz memnun kalınca bi sormak istedim ben yanlış mı yaptım diye
DNZTNR gurturk bende sizin gibi yapıyorum ama geçmedi lekeler süt lekesi olduğu gibi duruyor yakalar sarı sarı ağız mendilleri hiç yikanmamis gibi insan içinde o mendilleri çıkarmaya utanıyorum valla. Şimdi bitmek üzere yeni bişey alcam ama ne alsam bilmiyorum.
08122022 Hemen anında müdahale yapılmadığı zamanlarda oluyor ertesi günü yaptığımızda geçmez büyük ihtimalle
gurturk 08122022 anında müdahale edilecekse leke çıkarıcısına gerek yok ki normal deterjanda çıkarıyor
gurturk DNZTNR bende de işe yaramadı keşke almasaydım. Ben kullanmadım ama bu bitsin alacağım belli yorumları felan güzel doktor anne önermişti instagramdan oradan gördüm bende
aymira123 Bende çok şey denedim ama işe yaramadı en son kıyafetleri bir gün önce sodamatige yatırıyorum.makineye atarkende biraz sodamatik koyuyom. Baya işe yaradı lekeleri yok ediyo eski lekeli kıyafetlerdeki lekeler azaldi