Minikurabiye 9 aylık bebeğim var daha önce de zordu uyutmak ama bir defa uyuturken dalana kadar zorlanıyordum sonrası iyiydi gece de kalkardı emmek için ama gerçekten acıktığı için emdiği belliydi gündüzleri de 2 uyku yapardı 1 er buçuk saat şimdi gündüz ikinci uykuyu istemiyor ama uykusuzluktan gözleri çöküyor gece de yine zor uyutuyorum ama daha sık uyanıyor ve her uyandığında en az 1 saat direniyor uykuya ve bu defa emme işini abarttı keyfiye emiyor ne yapıcam bilmiyorum uykusuzluktan çıldırmak üzereyim
aliMommy Minikurabiye benim bebegimde 9 aylik geceleri 10 kere uyanıyor meme emdikten sonra geri yatıyor ama
Melovini Minikurabiye aynı durum söz konusu bunua benzer kaçıncı pos okuyorum bilmiyorum şuan. Bence geçmeyecek bu gece on kere klkıyo acıkmadığı halde mama istiyo normaldeyse 9 aylık bebegin gece acıkması olmazmış 😳 ben kendimde eksiklik görüyorum artık bişeyleri yanlış yapmışım demekki hala 10 aylık bu haldeyim
ulkununannesi Minikurabiye hiç dişiniz ağrıdı mı? Bebekler yaklaşık 2sene diş ağrısı çekiyolar. Bi tek memede huzur buluyolar. Hem kaç kere bebek olacak ki yavrunuz. Bence biraz daha sabredin. Geçecek
Senayyy Minikurabiye aynı durumdayım yemin ederim aynısı zor uyuyan bir bebekti zaten artık hepten zorlaştı şuanda bile göğsümde ne memede memnun oluyor ne sallamakta uyku yok gecede en sz 4 kere uyanıyor ve uykuya geçiş çoook napıcamı şaşırdım artık bende 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
aliMommy Minikurabiye gündüzde doğru düzgün uyumaz yarim saat 1 saat falan tas çatsın oda benimkide memeyle oynuyor ısırıyor
Pamugumoglummm Benm oglumda 11 aylik ayni seyleri yapiyor gece cok sk uyaniyor meme icin ama emmiyo agznda bekletio 1saatte bi uyaniyo,bazen uyaniyo yatmiyo en az 2 saat oturuyoruz, ne zaman duzelicekler acaba🤦🏻♀️
Minikurabiye Pamugumoglummm uykusuzluktan gözlerim iyice çöktü valla bazen çok sinirleniyorum ama bebek işte anlamıyor ki
Byzgl_2019 Melovini bizde 10 aylığız saat 10 da uykusu geldi gözleri kızardı uyuttum 1 saat sonra kalktı uyumuyo aşırı derece direniyo ama uykusu var son 1 aydır bu şekilde 12 ye kadar uyutmiyim diyorum yine aynı ne yapacağımı şaşırdım
mutlular Melovini evet benim kızım da 6 ayının için de gece hıc uyanmadan 11 saatt evet 11 saat uyuyabiliröiş.destekli uyuttuğumuz için geldi gep bunlar başımıza :))
Melovini Minikurabiye bende uzun süre tok tutacak şeyi yedirmiyorum demekki ne biliyim pirinç unu derler kaşık mama derler ama bizimki onu mıymıy yer sonra sanki süt içmiş gibi yine iki saat belki daha kısa anlamadım yani ne yese kısa sürüyo
Minikurabiye Senayyy bugün saydım kaç kere uyandığını ama en son unuttum yarım saatte bir uyandı sanırım
NurcanBOSTAN Minikurabiye resmen aynı durumdayız meme uyku arkadaşı oldu resmen hem uykusuz kalıyoruz hemde sürekli emiyor göğüslerim sönmüş balon gibi oldu , artık ne kadar emiyorsa uçları filan uyuşuyor kaşınıyor 🤔🤔 bir an evvel gece memesini kesmem lazım yoksa benim ruh halim bozulacak 😳😪
Senayyy NurcanBOSTAN eğer memeyi kesersen nasıl kestiğinle ilgili bir post açarmısın ben de kesmeyi düşünüyorum meme tiriyakisi oluyor oğlum geceleri resmen