Sofia2020 Kizlar basur oldum .dış basur elime geliyor basına gelen oldu mu ? Ne yapılır nasıl geçer ya
direnim_ Sofia2020 nasıl anladınız acaba kalçamın arasında beze var ceviz büyüklüğünde içten dokununca elime geliyor bi ara sismişti oturamıyordum sonra geçti küçük bi beze elime hala geliyor bu basur mu ?
Bebeginannesi123 Sofia2020 bende de var bazen geçiyor bazen tekrar oluyor çok zor Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun 😢
fndoz Sofia2020 bende doğumdan sonra olmuştu genel cerraha gittim fitil ve krem verdi bir kaç günde geçti
Aysegulb Sofia2020 gecmez malesef kendi kendine , dr a gidin krem verir , yavas yavas azalır kabız olmamaya gayret edın bende suan aynı seyı yasıyorum fenalık geliyor tuvalete girince 😂 gecıktırme hiç sonrası daha kötü
Sofia2020 Hepinize çok teşekkür ederim 🥹 ağrıdan buraya yazdığımı bile unutmuşum 🥲 çok teşekkür ederim alıştım biraz
Enerjikmom Sofia2020 canım normal doğum yaptım kesiksiz dikişsiz olunca daha beter zorladım oğlum kiloluydu ve komple dışarı çıktı basurım bir krem var kakanı yaptığım yere deliğin içine sokup ucunu sıkıyorsun kremi o çok iyi geldi baya küçülttü kadın doğum doktorum yazmıştı
kpkpkp Sofia2020 dogumdan sonra benimde cosmustu.iki hafta oturamadim nerdeyse .sari kantaron yagi ve proctolog diye bir krem kullandim.ikisini ayni Anda kullandim ve baya toparladim
arasinannesiii75 Sofia2020 benimde doğumda oluştu tam 4 tane olmuştu çok çektim ben doktor anestol ve başka Bi krem vermişti düzenli kullandım ve günde 3 kere sıcak suya oturdum 10 dk falan gerçekten suya oturma çok rahatlatiyordu böylelikle geçti benim ama en ufak Bi kabız olsam hâla kanıyor ama içeriye toplandı dışarda kalmadı
eda_278 Sofia2020 eczacı tanıdığım var krem karışımı yapıyor bir iki günde geçiriyor. Ve artık çıkmıyor. Eczacılara sorabilirsiniz yapan vardır.