061 Bebeğim kolik bebek acı elma yağı aldım kullanan var mj siz nasil kullaniysnz acil bana cevap verirmsnz
Eysar 061 maalesef ise yaramıyor ve fazla sürerseniz zaten zararlı İnci damla alın hamak beşik kullanın
-Sare32- 061 ben kullandım ayağının altına az sürdüm sonra sürmedim bazen aşırı kusarsa soğuk algınlığı falan olursa çok az bi damla kadar sürüyorum o kadar
-Sare32- 061 kimyon çayı pilates topu papatya çayı beyaz gürültü bunlarıda denediniz mi su sesi falan
twogirlmom 061 cok az parmak ucuma degdirip gazli bebek masajı yapıyordum karnına en son ayak altına yapıp çorap geciriyordum
-Sare32- 061 biz de yaradı ama bilmiyorum kolik zor oluyor her yolu deniyoruz inşallah faydası olur ama çok değil bi iki damla ağır bi damla ben de yapıp çorap giydiriyorum
soulmate35 061 ben kullanıyorum her iki ayağına birer damla damlatıp çorap giydiriyorum çok faydasını gördüm ben
Tu_Na 061 ben kullandım mentollü kokusu var ayak altına uyguladım hafta bir ama işe yaramadı dikkat edin eline filan sürmeyin ağzına goturmesin
Tesmert 061 bende kullandım çok az göbek çevresine ve ayak altına sürüyordum çok az ama parmak ucuyla Orhan Osman kolik bebek müzikleri açıyordum tavsiye ederim oda anında uyuturdu birde kimyon çayı yapıyordum 2 çay kaşığının ucuyla bebeğime veriyordun