Sudecmn Kızlar yarın oğlumun doğum günü var akşam şimdiden kıymalı içimi pişirsem yufkaya sarsam buzdolabına koysam yarın akşama doğru pişirsem bişey olur mu acaba Bide Poğaça hamurunu yapsam
yusaydefsa Sudecmn börek tabiki olur ama poğaça mayalı yaparsanız olmaz kabartma tozlu da olacağını sanmıyorum en iyisi poğaçayı gün içinde yapın
Sudecmn Deletedmom_71 Teşekkür ederiz teyzesi❤️🌺 ponciktugra hicpismandegilim ponciktugra hicpismandegilim yusaydefsa Aezgi Cigdemss Teşekkür ederim kızlar poğaçayı yarın yapayım ozamn❤️Börek kıymalı olucak ya ondan kararsız kaldım sorayım dedim yapan hanımlara
Sudecmn sadekahve_bitter Zehra5050 Tubasahra Cigdemss Aezgi yusaydefsa Deletedmom_71 ponciktugra hicpismandegilim Teşekkür ederim hanımlar şöyle güzel mayalı Poğaça tarifi ve soslu kıymalı börek tarifiniz varsa alırım?😅🌺
ponciktugra @“Sudecmn”#p283285bende boregi hep onceden sararim canim sikinti olmaz ama pohacayi hic onceden yogurmadim onu bilmiyorum
sadekahve_bitter Sudecmn olur hemde çok dağa güzel olur Bn hep akşamdan dolaba koyarım sabah Venüs herhangi bir saat pişiririm
ponciktugra Sudecmn https://hizliresim.com/jm4z153 canim ben hrp bu tarifle yaparim cok guzel olur hamuru bi tik cıvık tut dahada yumusak oluyor sekil verirken ele yapisirsa un atma elini yaglayarak yap bide tepsi mayasida yap