duyguays Kızlar selam, doğum yapalı 1 ay oldu sezaryen dikiş yerimin üst kısmı kızardı şişti dikişlerde iltihaplanma falan yok ama sebebi nedir başına gelen var mı?
queenmom_ duyguays benimde dikişimin bir tarafı kızarmış yanıyor gibi bir hissi vardı temmuzda allah’ın sıcağında doğum yapmıştım doktora gittim baticon sür ve kuru tut demişti geçti sonra
Miskokum En güzel cevap doktordan alırsınız benimde aynıları oldu şişti kızardı ağlıyordu hatta kontrole gittim bırsey çıkmadı üstten hafifçe ultrasonla baktı ama tuhafına giden ne varsa doktora danışın .
Seydameva duyguays evet evet içerden böyle çayır cayır yanardı ya kımkırmızı olmuştu sağ tarafım ama şükür geçti tabi hepsi
Devakbra duyguays komple mi kırmızı yoksa bölge bölge mi yanlış bilgilendirmek istemiyorum ya pişik dedim ama göbeğiniz varsa ki benim var ara ara hala pişik oluyor dikiş yerim
moonlight27 1 ay olmuş benimde öyle oldu canım iki tane Krem yazdı doktorum pişik için bebeklerde kullanılan kremden geçti korkma pişik olmuştur o