nevahuma Pazartesi çalışmaya başlıycam bebeğime annem bakacak ama memeye çok düşkün 13 aylık ,aslında çok güzel yemek yiyiyordu son iki aydır hep meme reddediyor çoğu zaman ek gıdayı kilosu da düşük kaldı boyuna göre 8 5 çalışıcam sütümü hiç sağmayıp gün içinde emmese çok sorun olur mu ilk günler ağlar diye düşünüyorum ama alışır demi belki yemesi de düzelir siz neler yaptınız
Kuzularinanasi nevahuma emiyorsa sutunuzu sagin.ztn sagmazsaniz sisersiniz mastit olursunuz bi de.13 aylik henuz tam ogunlerle doyacak ayda degil bence sutte icmeli yani.en azindan 3 4 ay daha icsin.emmeyle yemek yemenin ilgisi yok.bnm kizim emiyor istahi da iyi.ama ablasi mesela o da emiyordu ama ek gidayi kucugum kadar istahli yemezdi …her cocugun istahi yemesi farklidir.yani iki kizim da emmesine ragmen yemeleri cok farkli.emmezse yer diye bi dusunce yanlis oyuzden.yiyen emse de yer emmese de yer.
Asyasemin2013 Zaten memeyi reddediyor diyorsunuz bide 13 aylık mış zaten merak etmeyin işten gelince bi üstünüze atlar emer hiçbişeycik olmaz o aylarda ağlamaz meme için
nevahuma Marianne onu içmedi denedim birkaç kere,bazı anneler emmeyi bırakınca daha iyi yemek yiyor yazmış inanın kızım bir kase. Çorba bile içmiyo ağzını kapıyo
Asyasemin2013 nevahuma o zaman mutlaka süte alıştırın ama merak etmeyin artık herşeyi yiyebilecek aylarda zaten
Marianne nevahuma benim kızım da yemek seçen bir çocuk. 2 yaşa kadar emdi ve formü sütle devam ettik. İlk başta sağılmış sütü içerdi, sonra reddetti, formül süte geçti. 4 aylıkken başladım işe. Başka marka deneyin, belki tadını beğenmemiştir.
Marianne nevahuma inek sütü değil, toz olandan mı diyorsunuz? İnek sütü kabızlık yapar, demir emilimini düşürür.
nevahuma Kuzularinanasi ama şu son iki haftadır özellikle yemiyo başka bi gönderiye biri emzirmeyi azaltmış öyle açılmış çocuğun iştahı ben tek meme emziriyorum bi de diğeri kesildi sütüm az bence kilo alamıyo