Bilgilianne21 kızlar hemen sipariş vereceğim kullanılıp memnun kaldığınız oto koltuğu var mı önerebileceğiniz ♥️
Gulay1 Bilgilianne21 baby plus kullanıyorum ilk doğduğundan beri 360 derece dönebiliyor gayet memnunum şuna 5.500 lira
Bilgilianne21 yoykonun var uygun da aslında ama kullanışlı mı nasıl bilmiyorum ya insan kullanmadan anlamıyor keşke bunun yerine şunu alsaydım demek istemiyorum
kums Bilgilianne21 2 gün önce sipariş verdik yoyko ultimate istediğim bir oto koltuğutdu uzun süredir fiyati baya indirimde şu anda hemen kaotik. Bugün elime ulaştı isteklerimin hepsini karşılıyor bebeğimde rahat ederse çok memnun olurum ama baya sağlam duruyor yani
Adenveannesi Bilgilianne21 yoykonun hem oto koltuğu hemde bebek arabasını kullanıyorum aşırı memnunum büyüdükçe parçaları çıkarıyorsunuz 36 kiloya kadar kullanabilirsiniz adac testi de yapılmış bu arada
Bilgilianne21 Sevde123 Melekylmzz bende şuan onu almayı düşünüyorum gerçekten güzelse hemen alayım fiyatı da uygun indirime girmiş
Melekylmzz Bilgilianne21 evet bende indirimden almıştım ara ara yapıyor indirim hepsiburada dan aldım
kums Tuuggccee koltugu açıp inceleme fırsatını az önce buldum. Açıkçası çok sağlam duruyor ama.kullanisida öyledir inşallah bende yarından itibaren kullanmaya baslicam bakalım 🤣