kuzeyegeee Kızlar oğlum 13 aylık ve çok haraketli önümde oyuncaklarla oynarken bi an tahta uçağın kanadı ağzındaydı elimi ağzına atmamla yutması bir oldu küçük bi parça ince ama korkuyorum çok. Diceksiniz neden bi doktora götürmüyosun madem korkuyosun teyzem doktoruna mesaj attı kakasından çıkar demiş o yüzden gitmedim kakasını takip edicem tıkanma falan olmadı direk yuttu gözümün önünde başına gelen varmı nolur içimi rahatlatın kafayı yemek üzereyim şu an uyuyor 8-9 saat olmuştur şimdiye kadar bişey olsa belirti gösterirdi demi
MineDamlanur06 kuzeyegeee 8 9 saat olduysa elbette belirti gösterirdi korkmayın benimde bebegim Antep fıstığı kabuğu yuttu kakasından çıktı
Sleepwalker kuzeyegeee bence bi acile git röntgen çekilsin oyle doktora sormakla olmaz. ben olsam şuan hastanedeydim birsey olsun olmasın içimi rahatlatır en azından
ArsAyz kuzeyegeee 2 3 gün kakayı takip edin çıkar inşallah, çıkmazsa mutlaka doktora götürün. Oğlumda oyuncağın gözünü yutmuştu zar zor ertesi gün çıktı 😅
Bugleminannesi28 kuzeyegeee doktorumuz metal v buyuk ve yutamama sorunu dışında plastik olan ve yatabilirim herseyi kafasından çıkarır 1 hafta içinde diye bilgilendirme yapmıştı. Bebeklere dikkat etmek lazm herseyi 1 sn de yapiyorlar
MineDamlanur06 kuzeyegeee hiç bisey olmadı emerken nefesini kontrol ettim acaba darlık oluyor mu diye olmadı maksimum 4 5 saat sonra kakasiyla çıktı oh be dedim içiniz ferah olsun
kuzeyegeee ArsAyz sağolun içime su serptiniz annelik ateşten gömlek gözümün önünde bi anda nasıl yaptı anladım
kuzeyegeee Bugleminannesi28 çok teşekkür ederim organlarına zarar verir diye korkuyorum kakasını takip edicem bakalım
Nursemom_ Benim kızım 1 tl yutmuştu o parayı nerden aldı nasıl oldu asla anlamıyorum ve hayatımın en kötü günüydü, acil hekiminin sen ne biçim annesin demesi asla unutamıyorum o günü nar bile versem korkuyorum artık 🙁
kuzeyegeee Nursemom_ böyle bi durumda tabi direk anneyi suçluyorlar gözümüzden sakınıyoruz ona rağmen olan oluyor biz istermiyiz yavrularımıza zarar gelsin oluyor işte bi şekilde
Esoss88 Benim oğlumda hurma çekirdeği yutmuştu ertesi gün çıktı. Sivri bişey değilse merak etmeyin bence
kuzeyegeee MineDamlanur06 merhaba teşekkür ederim ilginiz için . Daha kakasını yapmadı herhangi bi huzursuzluğu falan yok ama bekliyorum bakalım kakasından çıkmazsa gidicem doktora
mobesebesir kuzeyegeee cikar bence. Benimki de hani dekoratif nar limon ağacı vs oluyor ya köpüktendi onu kemirmis elimi ağzına attım çıkarayim derken yuttu 3. Günde kakadan çıktı ama onun boyasindan dolayı sanırım baya Bi ishal olmuştu
Zehrass kuzeyegeee bizimki de gofret ambalajının bir parçasını yuttu bir iki gün sonra aynı şekilde kakasından çıktı pasparlak görünce beni bi gülme tuttu. Ay çıkana kadar da dert oldu tabi ki çocuk büyütmek çok zor cidden. Endişelenmeyin tıkanmadıysa ve çok küçükse çıkar inşaallah. 2-3 gün takip edin olmadı sonra götürürsünüz. Metal değilse doktorlar da çok üstüne düşmüyorlar.
kuzeyegeee Zehrass yok yutarken tıkanma vs olmadı haraketlerinde vs değişmede yok huzursuzluğu falan bekliyoruz kakasını bakalım