Seyda_1996 Kızlar normalde 2 saatte bir uyuyan bebeğim şu iki gündür uyku düzeni tamamen değişti 3 saati buluyor uyanık kalma süresi gündüz uykuları en fazla 45 dakika bebeğim 4 ay 23 günlük 3 saat uyanık kalması normal mi acaba sizlerde nasıl oldu
delihahatce Seyda_1996 valla çok zor o 4.ay Allah yardımcınız olsun biz çok çok zor atlattık gün boyu sadece beş saatlik uyku ile durdu ta ki beş ay on gün olana kadar bizi gece saat 3 4 e kadar uyutmazdı sabırla beklemelisin ki şu iki haftan geçsin yapacak bişey yok maalesef sonra da diş geliyor bitmiyor yani uykusuzluk 🌸miniklerimiz nazlı hepsi🥰🥰🧿🌸
morgramofon 4 ay 13 günlük benim oğlum da. Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz. Gece uykuya geçmeden önce inanılmaz huzursuz yaklaşık 1 aydır 🥲
Seyda_1996 morgramofon gece uykuya geçerken o kadar ağlıyor ki dışardan biri duysa çocuğa işkemce yapıyorum sanır ama işin Aslı o bana işkence yapıyor 😂😂
tugcedoganay1 aynı şekildeyüm ve diş çıkardı oğlum çok zor şuan 5 saatlik uykuyla duruyoruz ikimizde Allah yardımcımız olsun
Kubrs Ağlayacam artık benimkide 1 haftadır böyle 4. Ay doldu 4 7 gün oldu deli olacak gece yatiriyorum her yanim saatte bi kalkiyo zaten gece uykusuna 11 buçuk gibi gidiyodu 12 de uyuyodu şimdi uyusana yardım saatte bir kalkıyor deli olacam ya uyumuyo
Balkabagi Ay bizim de öyle 😩4 ay 8 günlük olduk son 3 gündür gece 3-4 e kadar uyumuyor sürekli mızmız gündüz de kısa kısa uyumaya başladı, normalde 10 dk salladığımızda uyuyan çocuk yarım saate anca uyuyor 5-10 dk sonra da uyanıyor bu ne böyle ya :((
kums Balkabagi 5 aylık bebeğim 3-4 gündür sabahlara kadar uyanık bazen uyutuyorum gece ama 10 dakika olmadan uyanıyor yatagina götürüyorum uyanıyor sonra sabaha karşı salladigim yerde bırakıyorum artık diğer koltuğa ben geçip uyuyorum saat başı uyanıyor falan zombi oldum
Tu_Na Seyda_1996 ayy bizim öyle ağlamasa bile beşikte yan yatırıyorum sırtına vuruyorum pat öbür tarafa atıyor geri dönüyor sürekli ama iki saat öyle yapıp uyuyor yeni girdik dördüncü aya 2 ve 3 ayda hep meme reddi yaşadım şuan o sıkıntım yok ama uykuya geçişler baya zor oldu ateşinde hep 37.6 filan diş yerleri şişmiş uykuda iniliyor hep
Alyasmom23 Benim daha 3 ay 22 günlük 5 gündür canımıza okudu. Gündüz asla uyumuyo 3 saatlık uyutma zorluğuyla 15 dk uyuyo 2 kere başka yok bugün en son duş aldırıp calpol verdim 2 saat uyudu geceleri 2 saatte bir kalkıp emip geri yatıyordu şimdi resmen yarım saatte bir kalkıyo deli gibi uykusu var ama zorla kendını uyandırmaya çalışıyor. Geçen hafta burun tıkanıklığı öksürük vardı onun devamı sandım ama o yoğun hasta olduğu günler de bile böyle yapmadı. Atak için erken değil mi