uykusuzanne__ Birdunyabircennetannesi Uykusuzum yorgunum 4 bezi mantı sıktım dolaba koydum iki çocukla
Iscan Birdunyabircennetannesi birini uyutmuş diğerinin enerjinin bitmesını bekleyen bir anne 😅 uykudan şaşı beş görüyorum🥹
Birdunyabircennetannesi Iscan Bizim daha uyku saatimize çok var kim bilir bugün de kaçta uyur 2 yi net görürüz 🤦 Enerjisi bitmiyiiiii
Iscan Birdunyabircennetannesi çok şükür 11 i geçmıyor alışkanlık edındı çok uyudu bu gun gunduz uykusunu 11 ı görürüz bizde 2 fln olsa kafayı yerim 2. Bebe zaten uyutmuyor😂
Birdunyabircennetannesi Iscan Kafayı yiyorum sanıyorsunuz ama yemiyorsunuz 😅 Yani öldürmüyor süründürüyor 😅😅
Selimikomom Birdunyabircennetannesi Ütülenmesi gereken kıyafetler Yıkanması gereken bulaşıklar Bakılması gereken hasta koca Bakılması gereken üstüne sabahtan beri ağlayan bebe Süpürülmesi ve toplanması gereken ev…. Üşüdüm ben üstüme biraz toprak atın…
Birdunyabircennetannesi Selimikomom İşler bitti de Çok yorgunum Ve oğlum 2 den önce uyumayacak yine….. Uykuyu çok özledim 🤦 Bekarlık gerçekten sultanlıkmış😅