momandad_16 Dinimizin emrettiği gibi uygun kışlık tesettür kıyafet arayışındayım sizler kışın nasıl tercih ediyosunuz öneri yapar mısınız
Oburiks momandad_16 Ben diz üstünde kısa giyiyorum sizin istediğiniz model de momandad_16 Dinimizin emrettiği gibi Bunun gibi olduğuna göre bulmak biraz zor
Duyulurum momandad_16 diş kıyafet mi normal kıyafet mi? Dış olaraktan kışlık ferace veya normal bol feracenin içine polar hırka giyiniyorum.
momandad_16 Duyulurum pantolon tunik tarzı şeyler giymeyi sevmiyorum açıkçası kalın kışlık feraceler varmıdır acaba hiç denk geldiniz mi
Uykusuzhergeceeee momandad_16 heqa uzun ve oversize modeller üretiyor Onun haricinde belizdenbutik var kışa uygun şeyler üretir herhalde bir bakın
Duyulurum momandad_16 evet yere kadar uzanan kaşe bol kabanlar var. Fiyatlar yüksek oluyor ama sonuçta yıllarca giyiniyor bunlar. Uzun yere kadar montlar da var ama yünlü ya da şişme mont oluyor pek bol kesim olmuyorlar.
momandad_16 Duyulurum kaban en iyisi dediğiniz gibi bileğe kadar uzanan mont bulmakta zor oluyor malum moda hep yarım şeylerden oluştuğu için araştırıp bulucam artık