Sehercomak1301 7 ay 15 günlük oğlum var emeklemek istemiyorum sizin bebekleriniz kaçıncı ayda emekledi
Misssitare Sehercomak1301 8,9,10. aylarda süründü. 11. Ayda tam emekledi. 13.5 aylık hala yürümek istemiyor🥴
Duygu1403 Sehercomak1301 7 ay 20 günlük oğlum hala emeklemiyor sadece soluna dönüyor geri de dönemiyor 🤣 birazcık tembel
Cennetinsusu Ahhannelik Maşallah peki destekli ne zaman oturttunuz? Oğlumda sürünüyorda ondan merak ettim ☺️
Ahhannelik Cennetinsusu şöyle benim kızım 3_3bucuk aylık civarı kucagimda oturur pozisyona gelmeye çalışıyordu 4. Ayında ben az sürelerle destekli başladım günde bir kaç dk oturtuyordum
Lvnask 5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı,7-10. ayları arası yuvarlanarak gidiyordu bi yerlere😆 11.ayında anca emekledi şuan 1 yaşında yürümeye başladı
Cennetinsusu Ahhannelik Bende o civarlarda kucağımda oturtuyordum. Kendisi hevesliydi. 5. Ay itibariyle destekli oturtmaya başladım. Bakalım ne zaman hazır olursa hevesle bekliyorum 🥰
Ygmr2712 Sehercomak1301 benim kuzum 10 aylıkken emekledi. 13 aylık olacak henüz desteksiz yürümüyor. Acele etme emekler eninde sonunda. Ama emekleyince çok tatlılar insan öyle görmek istiyor seni de anlıyorum. Uğraşma boşa emeklerime hareketleri için ben uğraştım yapmadı bi gün kalktı kendi emeklemeye başladı. O onun keyfine kalmıs
mehtapppppp Sehercomak1301 5 aylık döne döne evi gezerdi 7. Ayına girdi emekliyor şuan 7 ay 18 günlük