Hazalibis Canım aynı durumdan bende çok çektim gaz diye doktor doktor gezdim fitiller attım meğersem bebeğim açlıktan kakasını yapamıyormuş. Sütünden eminsen ağlaması yoksa normaldir.
ayazeynep25 Hazalibis kilo alımı güzel 2750gr 48 cm doğdu 1 aylık kontrolde 52 cm 3700gr olmuştu gazını çıkartıyor 3 gün öncesine kadar kakasını da güzel yapıyordu 😭
Hazalibis ayazeynep25 Kuzum benimde aynı şekilde öyleydi kilo alımı gayet iyiydi sen bir doktora görün bakalım en azından röntgen ile baksınlar kakasına gazına var mı diye
Suheyla06 Benim bebeğimde hergün yapardı 2,3 defa yapardı son 1 haftadır günde bir kere yapıyordu şimdi ise dünden beri yapmıyor acaba benimde sütüm mü yetmiyor 2 ay 27 günlüğüz
seymaaeness Benim bebegimde 1ay 25 günlük 9 gündür kaka yapamıyor fitil kullandık sürekli gaz cıkarıyo düzenli yapıyordu anne sütünü sagıyorum öyle veriyorum ek olarakta mama yapmasını bekliyoruz ne yapabilirim
rabissmndrc @ayazeynep25 aynı sorunu yaşıyorum kızım 3 aylık oldu her gün günde 2 defa yapan çocuk 2 haftadır 3 günde bir yapıyor pazartesi hastaneye gideceğim ayrıca bir kaç damla orjinal zeytin yağı verebilirsin sorun olmaz
Suheyla06 rabissmndrc doktora sorduğunuzda bize de yazar mısınız bende sağlık ocağına götüreceğim pazartesi rota aşısı için bende sorayım sadece anne sütü mü veriyorsunuz
rabissmndrc @Suheyla06 elbette sizi Bilgilendiririm ve evet sadece anne sütü veriyorum. rota virüs aşısını yapmaya kararlı mısınız? ben düşünmüyorum
Suheyla06 rabissmndrc ben yaptıracağım gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü ben liseye giderken oldum çok ağır geçirdim çocuklarda daha gerekli bence