Elfks_ Bebegimin gece uykusu cok güzeldi emmek icin 3-4 defa kalkiyordu sonra geri yatıyor 2 haftadir geceleri aglayarak ciglik atarak uyaniyor geri uyumak istemiyor sürekli memede kucagimda kalmak istiyor eşim geceleri calisiyor tukendim artik uykusuzluktan çocuğuma yetemedigimi dusunup kahroluyorum 😭😭
beyzzsenturkk_ Elfks_ benimki de ne zaman yatsam hemen kalkıyo istiyo hep yanında yatiyim 30 dkyı geçmiyo gece uykusu bu aralar hep uyanık
Kalbimgok Aynı şekildeyiz çığlık atarak gözleri kapalı bir şekilde ağlıyor ben diş sancısına yoruyorum ama dişimiz patladı hala acısı sürer mi onu da bilmiyorum bir haftadır çok kötü uyku denen birşey yok 😥😥
Dendens Diş çıkarma kaynaklı bence, ben de 10 güne yakın aynı durumu yaşadım. Sürekli çığlıklarla ağlıyordu gözleri kapalı. Ben de aynı şeyleri hissettim, hatta ağlıyordum çaresizlikten. Ama şimdi geçti çok daha iyi gece uykuları.
Levent23 Benim oğlum da 9 ay 25 günlük neredeyse 15 gündür uyku diye bir şey kalmadı. Gece uykusuna dalmada çok zorluk çekiyoruz geceleri de çok sık uyanıyor derin uykusu yok ne yapacağımı şaşırdım artık…
Busrgok Levent23 bizde 9 ay 22 gunluk 15 20ndk da bir kalkiyo emmedem uyumuyo asirinharletli bide atak sanirim
Levent23 Şikayetlerim devam edince bay bay night damlasını denedim biz faydasını gördük sizler de hala aynı sorunu yaşıyorsanız size de öneririm inşallah bütün bebeklerin uykusu bir an önce düzene girer ☺️☺️☺️