Tekbenimsucumguzelolmakdemi Kızlar bugün trendyolda dan buharda pişirme aparatı sipariş ettim birkaç güne elimde olur. Bu ürünü kulllanan faydasını gören varmı? Ne gibi tarifler yapıyorsunuz varsa bikaç tarif yazarsanız sevinirim.
Aslan2103 Tekbenimsucumguzelolmakdemi Ben nerdeyse herseyi onda hasliyorum. Sebze corbasi yaparken sogan sarimsak sebzeler ona koyup corba yapiyorum. Insallah ayakli almissindir biraz yüksek olmasi gerekiyor ayaksizlarida var. Altinda pirinc bulgur peynir alti suyu vs koyup onuda haslayabilirsin. Genelde blw yapcagim zaman parmak havuc vs onlarıda onda hasliyorum
beyzacmvrc Tekbenimsucumguzelolmakdemi ben kendime brokoliyi falan normal çelik suzgecim var biraz derin onun içinde hasloyorum üzerine Tencere kapağı kapatarak ama hala alıp almamak konusunda kararsızım 😁
Tekbenimsucumguzelolmakdemi beyzacmvrc süzgeçte mantıklıymış iş görüyorsa kullan gerek yok aparata filan😅. Ama bununda şöyle bi özelliği var tencerenin boyutuna göre şekil alıyor her türlü tencereye giriyor. Açılıp kapanıyor. En çok o özelliğini beğendim.
Aslan2103 Tekbenimsucumguzelolmakdemi bebegin kendi kendine yiyebilmesi. Eline veriyorum kendi kendine bogusuyo yemekle iste 😅
beyzacmvrc Tekbenimsucumguzelolmakdemi evet bende o yüzden alsam mı diyorum işte 😅 link atsana bakayım sende mi yeni geçeceksin ek gıdaya ne kadarlik bebeğin
bakkalemzigi Tekbenimsucumguzelolmakdemi genelde ilk tadım yaparken kullandım sonra zaten yemeklere geçiyorsun sonra hiç kullanmadım gerek kalmadı