Aleynaslan96 Kızlar bebeğim 3 ay 20 günlük 1 aydır saçlarım çok yoğun dökülüyor, kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum 🙄 Bunu yaşayan var mı siz ne yaptınız?
Minikprenseees Aleynaslan96 6 aylık olacak nerdeyse hala avuç avuç dökülüyor 🥺 dahiliyeye kan verdim ama sonuçlarda sıkıntı çıkmadı .Cildiyeye git dedi oraya da gidemedim henüz
Mutluumom Aleynaslan96 annelerde normal 2 veya 3. Ay civarı başlıyormus canım çoğu annede oluyormuş benim kızım 7 ay 10 günlük yeni yeni dökülmesi azaldı
Aleynaslan96 Minikprenseees kan ilacı d vitamini içiyorum birde ayrı olarak emziren anneler için vitamin alıyorum yinede dökülüyor 😥
Aleynaslan96 Mutluumom çok fazla dökülüyor ya artık ilk zamanlar sıkıntı yapmıyordum ama şuan saçım azaldı gibi
Mutluumom Aleynaslan96 benimde öyle görseniz kafamda saç kalmamıştı dökülmesini görünce eşim bile çok korkmuştu bu ne böyle bu şekilde giderse 1 haftaya kafanda saç kalmaz diyordu Ama değerler herşey normal çıkıyordu
tombikinannesi Aleynaslan96 i Aleynaslan96 bende yaşıyorum. İnstagramda bi doktor normal olduğunu kel kalmıcaksınız korkmayın sadece hormonlardan dolayı dökülmesi normal çünkü hamilelikte dökülmemişti demiş
Aleynaslan96 tombikinannesi bende araştırıyorum sonradan dökülen saçların yeri dolacak diyor inşallah öyle olur