Lastsummerr Kızlar makineye mutfak halımı zorla sığdırdım. Yorgan ayarında yıkanıyor biraz zor dönüyor ama bakalım. Ya halımdan olacağım yada makinemden. İnşallah halıyla ucuz kurtulurum. Neden diye sormayın denemem lazımdı 😂
Nacafa Lastsummerr ben 4m2 deri tabanlı halıyı 8 kg makinaya katıyorum güzel yıkıyor 2 yıldır bozulmadı 😄
Alpannesii1301 Lastsummerr eyvah 🤣🤣 içine su dolunca halinin ağırlığı makineye zarar vermez inşallah bide deli gibi sıkma yapacak tartartar zaten zor sigmis bide ıslanıp içi su dolunca hadi bakalım beyaz eşya bayiisi yolları gözüktü gibi gsfsfsgwywh
Lastsummerr Nacafa Halım daha büyük ve 7 kg makinem elden ele dua yayalım bozulmasın diye ya aşırı stres oldum 😂
Lastsummerr Alpannesii1301 Neyse bozulursa 10 kg alıyım bi dahakine daha rahat yıkarım halıyı ahahhahaha
PnarAkca34 Allah tan mutfağım küçücük mutfak halinin boyu 150 150 gibi bişey 10 kg makineye atıyorum üstüne de paspaslari atıyorum 😂😂hangi akla böyle mutfak yapmislarsa artık,iki kişi sığmıyor
Lastsummerr PnarAkca34 küçücük ve 150? 158ler seri üzgün neden küçücük diyorsun gayette büyük bence 😂😂 Mutfak gerçekten biraz büyük olmalı ya. Benim ev kira olunca hep büyük ev tutuyorum 😃