Sareberfin Elimizde hangileri var şuan ve yakında açılacak varmı neleri sattınız nasıl oluyor bu iş nezaman alıp nezaman neye göre satıyorsunuz
Masalbebe876 Sareberfin bugün trunç madenciliğn son günü dün katıldım ben babamlar yapıyor onlar ne alırsa satarsa bende yapıyorum pek anlamam babam yönetiyor beni 😅
Atlasligunler Sareberfin şuan hiç yok heosini sattım. Marbl halka arzına girdim bu akşam lot dağılımı olacak
Demetbulut Sareberfin eşim ilgileniyor . Alıyor düşmeye başlayınca satıyor. Sanırım şuan birtane açılacak olan var onu bekliyor ..
Sareberfin Masalbebe876 aaa bakayım hemen bende eşimin ısrarı üzerine giriştimde anlamaya öğrenmeye calışıyorum 😂 neler var elinde baska
fatosarsal Sareberfin ben uzun vade tuttuğum için genelde satmıyorum canım yakınlarda ne var bilmiyorum ama twitterdan takip ediyorum sen de bakabilirsin ordan
Atlasligunler Sareberfin düşüşe geçince satıyorum hemen neden satmiyorsunuz. Al sat yapınca daha kârlı oluyor. İki hafta önce 2000lik aldım şimdi 2200 TL kârım var
babysln Atlasligunler sadece halka arzdan bu kadar kazandığınıza emin misiniz? Son iki haftadır bu kadar yükselmedi ki halka arzlar tab dışında diğerleri en fazla 150-200 tl yükselip düştü. Tabı da en yüksekten satsanız bile 600 falan kar olması lazım