elisa2705 1mom1baby_ maddi imkanınız var ise yaptırın kesinlikle yaptırmazsanız Allah korusunda o parayı hasta olunca hastaneye vermiş olacaksınız zaten burda okumuştum keşke yaptırsaydım diye ben yaptırdım
Turkemse 1mom1baby_ tabiki yaptırmanız gerekiyor bence ben yaptırdım, tanıdığım birisi çocuğuna yaptırmadı aşıyı doktor tekrar yakalanırsa ölüm riski çok fazla demişti
nurftma Geçen hafta yaptırdım. İlk doz ağızdan damla gibi veriliyor. 3 doktora danıştım kendi doktoru da dahil olmak üzere hepsi yaptırmayı tavsiye etti.
piremsesssannesi 1mom1baby_ bi ishal yaptı gibi ama emin değilim o ara kızım zaten alerji ile uğraşıyordu o yüzden buna net cevap veremem
poncikbiranne190_ 1mom1baby_ ilk kızıma bütün aşıları yaptırmıştım devletin karşılamadığı ücretli aşıları bile yaptırmıştım ama şuan küçük kızıma aşı red kaydı oluşturdum topuk kanı ve ilk haftalık aşısı haricinde hiçbir aşıyı yaptırmama kararı aldık
poncikbiranne190_ 1mom1baby_ nette bir uzman doktorun bu konu hakkında konuşmasına denk geldim ve daha sonra derin araştırma sonucunda böyle bir karar aldım