ymybaby Kızlar bana yardım edin 40 günlük oğlum var bu zamana kadar baby turco biraz molfix biraz slepy bitirdik fakat son 3 5 gündür çiş dışarı çıkıyor 2 no molfixe geçtim fakat yine çıkıyor ben napıcam bağlamayı mı bilmiyorum nasıl dışarı cıkıyor ya
Bugleminannesi28 ymybaby baby turco kullanıyorum çok memnunum lastikleri bezi başladıktan sonra elimle içe geçiriyorum arkasını da içe doğru kıvırıyor 11 aylik oldu ne sızma ne tasma oldu çok memnunum
ebebe ymybaby Prima premium kullanıyorum 4500 kilo civarı şuan 2 numaradayiz. Doğru numarayı mi kullanmiyorsunuz acaba. Bariyerlerini kontrol edin bagladiginizda ben bakıyorum oturmuş mu boşluk var mı diye hiç taşma yaşamadim daha 29 günlüğüz.
Sblatc ymybaby ben bebem natural kullanıyorum kenarları falan sleepy e göre daha geniş ve uygun fiyatlı güzel
ymybaby fadimekrc ben altını çok doldurmuyorum da 2 saatte bir bakarım alırım mutlaka napcagımo şaşırdım
Deletedmom_100 Goon dene kuzum e bebekte ve internette satışları var getirde getiriyor ben memnunum çok nadir taşırma yapıyor
Deletedmom_100 ymybaby tabi o bebeğin kaka yapma durumunada bağlı benimki dolgun yapar 😂 molfix prima sleepy denedim hepsinde aynı oldu en iyisi goondu molfix hele berbat pişik hat safhaya çıktı
arya23 Ben Prima kullanıyorum 4 aylık olduk hiç taşmadı Fiyatı düşünce stok yapıyorum uyguna da geliyor
ymybaby ebebe Ben 2 ye yeni geçtim 5 kiloyu geçiktir bebek en son gittiğimizde 4500 dü 2 hafta önce falan acaba 3 mü kullanayım 2 iyi gibi geldi gözüme 1 küçük olduğu için çıkarıyordu 2 neden çıkarıyor anlamadm baby turco 2 deniycem bir de bakalım
ebebe ymybaby kullandığınız bezin kalıplarını bilmiyorum ama doktorun muayenesinde sleepy takmıştı doktor Prima 1 ile sleepy 1 arasında baya fark var sleepy kalıpları çok küçük eğer molfixin de aynıysa belki 3 e geçmeniz iyi olabilir. 2 saatte bir de değiştiriyormussunuz yani aklıma başka çare gelmiyor