Elfelf475 Selam güzel anneler 🙃🌸 Benim dikey süpürge arayışım devam ederken aklıma bir sorun geldi. Dyson kullananlar sorun sıkıntı yaşayınca yetkili servise kolay ulaşıyor musunuz. Parça konusunda sıkıntı yaşanıyor mu.
KaynanaYiyen Elfelf475 merhaba. Benim evimde iki tane kedi var. Onları hesaba katarak konuşuyorum. Her gün istisnasız sabah öğle akşam süpürüyorum. 😁 12 var bende. Ve çok memnunum. Geçen gün kızım bi parçasını kırdı. Eşim mail attı. Hemen ücretsiz gönderdiler. garantisi hala devam ediyor bu arada. O yüzden ücretsizmiş.
TheMomm Elfelf475 Lazer başlık bozulmuştu benimde görüntülü arayıp baktılar diğer gün yenisini kargoya verdiler 2 günde geldi
Elfelf475 KaynanaYiyen peki v12 ile arasında şu anda 4000 fark var ben ondan 15 olsun diyorum ama sanırım onda da başlık az. Sizde kaç başlık var. Mesela hiç eksiklik hissediyor musunuz aman su baslık da bende olsa diye 😅
Eylulsmom16 KaynanaYiyen merhaba bende v 12 aldım geçen hafta bir şey soracağım şarja takıyorum 4-5 saatte dolar diyorlar ama tam 1 saat hiç gitmiyor her modda farklı dakika gösteriyor normal mi bilmediğim için soruyorum teşekkürler 🌸
KaynanaYiyen Elfelf475 yani işin gerçeği arasındaki farkı bilmiyorum. Artı Üç artı başlık var bende. Herhangi bir eksikliğini hissetmiyorum hatta keşke daha önceden al saymışm diyorum. Canı gönülden söylüyorum çok memnunum😁
Elfelf475 KaynanaYiyen Kasım indirimi ile baktım ben de ayın 11 ini bekliyorum kesin alacağım kesin 👌🏻
Elfelf475 TheMomm yani tüketici çılgını falan değilim ama para vermişken düzgün olsun istiyorum gerçekten. Çünkü bozulunca ulaşamazsak bir anlamı kalmaz. Ben de memnun kalırım inşallah. Sizde hangi modeli var
KaynanaYiyen Elfelf475 akşam kızım pirinç döktü. Süpüreyim derken en yüksek vakuma verdim. Ve sonuç asıl parçası da kırıldı. Resmini çektim attım. Hemen ücretsiz kargolayacaklarını söylediler. Bi hafta içinde iki kırık vermeme rağmen ikisini de ücretsiz gönderecekler siz düşünün. 🧟
ikikereanne_ Elfelf475 v11 17000 e dusmus en cok baslikli modeli.3000 tl indirim yapmislar dysonun kendi sitesinde
ikikereanne_ Elfelf475 mediamarkttan mi hayirli olsun. Dysonun her modeli cok guzel diyorlsr herkes memnun
Kahve_severanne Eylulsmom16 ben 2.5 yıl olacak v 12 alalı sürekli şarjda kullanmadığım zamanlar Her modunda Farklı dakikalar yazması normal her birinin çekim gücünden kaynaklı şarj da hemen doluyor zaten
KaynanaYiyen Eylulsmom16 canım modlar farklı o yüzden öyle gösteriyor. Ben en yüksek modda yaptım başlık zorlandığı için kırıldı. tavsiye etmem. Orta mod en iyisi. 😂😂