Bu durumdan dolayı bebeği yoğun bakımda yatmış bir anne olarak konuşuyorum yoğun bakım sürecinde doktora ben hastayım yine de sütümü getirmeli miyim diye sordugumda kesinlikle getirmelisin hastalık sütten bebeğe bulaşmaz demişti o yüzden lütfen sütünü bol bol ver normalde verdiğinden daha fazla ver fakat bebekle mümkünse yakın temasta olma aynı odada yatma eşinden veya ailenden birisinden destek alman en önemlisi Bebeğin bakimini onlar üstlensin emzirmek zorundaysan eğer lütfen maske tak ellerini yıka ve o şekilde emzirir bana doktorun süt sağım yapmamı ve sütün poşetine dahi elimi yıkamadan ve dezenfekte etmeden dokunmamı söylemişti ellerini çok iyi yıka dezenfekte et ağzına burnuna dokunma Maskeli bir şekilde emzirir ve bakimini üstlenecek birisine ver aynı odadayken hava temizleyicisi varsa mutlaka kullan yoksa camı hafif aralık şekilde emzir Benim fikrim Ellerini yıka maskeni tak ve sütünü sağ ve yardıma dokunacak kişiye ver onlar beslesin bebeğim bu sebepten dolayı yoğun bakımda tam 14 gün yattı o yüzden lütfen çok dikkatli ol