Marshmallow1 1 yaşındaki bebeğimin ağzı kokuyor azı dişi çıkıyor o sebepten olabilir mi? Diş ağız kokusu yapar mı
KaynanaYiyen Marshmallow1 benim kızımın her ağzı koktuğunda dişten olduğunu anladım. Doktorumuz ısrarla reflü dese de. Yok yani kızımda reflü biliyorum. Azılar çıkıyor yine ağzı kokuyor. Ondandır canım. Sen yine doktoruna danış tabi.
Marshmallow1 Haftaya doktora gideceğim ama biranda içime kurt düştü diş çürüğü ya da boğaz iltihaplanması olabilir mi diye
Marshmallow1 KaynanaYiyen bizim de azılardan birisi çıkmaya çalışıyor diş biraz çıkmış ama tamamı daha diş etini yarıp çıkamamış
alparslan1_ Mide rahatsızlığı olunca da mideden koku gelir siz ağız kokusu zannedersiniz. Bu konuda bir doktora götürün bence ben uzun yıllar bu sorunu yaşadım..
alparslan1_ Marshmallow1 önce dahiliyeye gittim ordan gastrolojiye randevu sistemini açtı. Orada şikayetleri anlatınca anlar ne olduğunu ama benimki hemen anlaşılmadı ve yaşım büyük olduğu için endoskopi yaptırmıştım. Yani bebeğe ne yaparlar bilemiyorum ama önce dahiliyeye görünmeniz gerekiyor