mevoki Bebeğim 35 günlük ve beşinci gün bugün kaka yapmadı ne yapabilirim yetersiz mi besleniyor anlamadım ki çok üzülüyorum
Umay-gmz mevoki Benmkide 21 günlük kakada mukus var biraz, durduk yere ağlıyor sürekli meme istiyor , emzik aldım ama bende üzülğyorum herşeye, ıkınmaları vardı psobiyotik verdi doktoru kabızlığa da iyi gelir mi bilmiyorumü
Xxxbetul mevoki sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal . Bizimde aynı şekilde 5-6 günde bir yapardı. Şuan düzene girdi . Hiçbir müdahale yapmadım . Kaşığın ucuyla azıcık zeytinyağı içirmiştim bir kez
urasm9 Oğlum da 2 günde bir yapıyor 1 aylık 5 günlük. Her gün doğal zeytinyağı veriyorum 1 çay kaşığı rahat çıkarıyor
1Eymenata Oho bizz 49 gunluğuz 4 gun yapmadı cahilliğime geldi acilde lavmanla yaptırdılar sonra 4 gun gene yapmadı fitille bız yaptırdık sımdı 3. Gundeyız artık mudahale etmeyeceğim beklıcem doktor kabız degıl kendı yapar dedı ama neden yapmıyor bilmiyorum
mevoki 1Eymenata kabız değilmiş ama neden yapmıyor beş gün olacak bugünle beraber düzenli yaparken bir anda kesildi
Melo29 1Eymenata poposu acıdığı için yapmıyor muhtemelen biz de yaşadık bunu 3aylıkkwn poposuna hametan ve anlatıl krem sürdüm bir de günde 2.5 ml duphalac koydum mamasına düzeldi
asligdr Biz 2 aylıktan beri ara ara 1 hafta yapmadığı oluyor ilk baş kafaya takıyordum ama normalmiş rahatsız etmiyor yaptığı zaman da çıvık yapıyor kabız değil şimdi 3 ay olduk hala 2 3 günde bir yapıyor bazen mamasının içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum bekliyorum kabız olmadığı için kafamı takmıyorum
asligdr mevoki çok sevindim rica ederim ❤️❤️1 haftayı bulduğu günler olursa zeytinyağıyla karnını yağlayıp masaj yapmayı da deneyebilirsiniz bebek yağıyla denediğimde etki göremedim ama zeytinyağında gördüm
mevoki asligdr bende hep bebek yağı ile yapıyorum hiç bir faydası yok bundan sonra zeytinyağı denerim 🌺