Biraz uzun olabilir ama yani tükendim artık. Ne yapacağımı şaşırdım ve bunaldım.
Kızım 4 ay 13 günlük 3. Ayda artan gaz sebebi ile doktora götürdük GAİTADA GİZLİ KAN TAHLİLİ YAPILDI fakat sonucu NEGATİF çıkmış. Doktor çok hafif kan görüldüğünü söyledi ama ben asla kakasında gözle görülür şekilde kan falan görmedim zaten gözle görülmesi gerekmiyormuş. Neyse süt alerjis teşhisi konuldu. Gaitada gizli kan pozitif olması yetiyormuş. Ama bizim Negatif. Her neyse raporlu mama yazıldı beğenmezse içine pekmez veya vanilya şurubu atarsınız dedi. Tamam dedik 4. Ay oldu ben tabi anladım kilo verdiğini 3. Ay da 5,500 olan kızım 4. Ayda 5,400 olmuş götürdüm işte kızımı kusması nasıl dedi kusuyor yani dedim hatta bazen ağlıyo sancılanıyor herhalde sonradan bi kusuyo yeri boyuyo. Ama fışkırarak kusmuyor. Sürekli bize reflü ilacı verip yolluyo. Kızımı çarşamba günü şehir dışına bile götürdüm doktora ilgilenmediler olabilir de olmayabilir de diyorlar.Pazartesi akşamından beri aptamil mama veriyorum asla ne kusması oldu ne bişey aptamil yarıyor çünkü çocuğuma. normal raporsuz aptamil ama. Kızım öksürük burun tıkanıklığı hasta oldu. Acaba diyorum mama mı hasta etmiş olabilir? Gaitada gizli kan negatif çıktı ama yine de süt alerjisi olduğuna inanmalı mıyım? Yani bize doktor ne negatif dedi ne pozitif dedi. Ben e nabıza girip kendim tesadüfen gördüm asla inanmadım süt alerjisi olduğuna yani bilmiyorum kime gitsem biz bilemeyiz diyo üstelik bunu doktor diyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya. Doktorlardan da umut ışığı göremiyorum 😢 yoruldum yıprandım