ktnzehra49 Damla_12 iki kızım var ☺️ ilkinin cinsiyetini 14+0 da öğrendim ne tatlı ne ekşi hiç bişey yiyemezdim sonradan açıldım herşeyi yedim ikinci kızım bi kız bi erkek diye diye 26 haftada öğrendim kızımı onda da tatlı ekşi bi arada yerdim 😀
aydnnn Damla_12 1,5 aylık oğlum var, hep canım ekşi ve tuzlu istedi, turşu, çiğ köfte, zeytin, normalde tatlıyı çok severim, derler ya ye ekşiyi doğur Ayşe’yi herkes kız galiba diyordu, tersi oldu
jap Damla_12 iki kızım var ekşi yedim genelde ikisinde de. Yeşil elmanın üzerine limon sıkardım. Ekşi erik aşermiştim bütün mahalle seferber oldu buzluklardan çıkardılar bahçelerinden getirdiler kaynanam pazarcılara bile söylemişti Allah hepsinden razı olsun herkes fazla fazla gönderdi ama isteidğim ekşilikte değildi oturup limon yemiştim
sezer2022 Damla_12 12.haftada nift kromozom testiyle öğrenmiştik,, turşu hastasıyım ama ekşiden tiksinip tatlı yemiştim hep 🥰
Nurseoz_55 Damla_12 10,5 aylık oğlum var 15 haftada öğrendik cinsiyetini acı ve ekşi istedi hep canım
Damla_12 Evet erkek bebek cinsiyetini biraz erken belli ediyo kızımda 20 haftanij içindeydik öğrendigmizde sırtı dönüktü hep😂