metehaninannesiiii Bosanma davasi acmak icin dilekce veriliyor ya o dilekce karso tarafa kac gün icerisinde gider bilgisi olan var mi?
uykumvarasko metehaninannesiiii nüfus müdürlüğünde kayıtlı adreste ikametgah ediyorsa gelir 1 hafta sonra gelmişti benim
Miran474 metehaninannesiiii bu aralar herkes boşanıyor Allah herkesin yardımcısı olsun sende mi boşanıyorsun
Miran474 metehaninannesiiii çok üzüldüm seni sürekli buralarda görüyordum zaten özel değilse neden hiç oluru yok mu hatta bi kaç kez senle yorumlaşıp tartışmıştık hatırladın mı şimdi postunu görünce yazmak istedim
metehaninannesiiii Ayferde yani sunu demek istiyorum annemgilin evin adresini bilmiyor ya ikametgah yere mi gelir gelse mesela benjm nasıl haberim olacak
metehaninannesiiii Ayferde yani sunu demek istiyorum annemgilin evin adresini bilmiyor ya ikametgah yere mi gelir gelse mesela benjm nasıl haberim olacak
metehaninannesiiii Ayferde yani sunu demek istiyorum annemgilin evin adresini bilmiyor ya ikametgah yere mi gelir gelse mesela benjm nasıl haberim olacako o yüzden sordum canım
Ayferde metehaninannesiiii dava eşinizi bulmakla uğraşmaz nerde oturuyo gözüküyorsa oraya yollar sizde e devletten öğrebilirsiniz sanırım