linaal Kızlar ben 4,5 aydır sleepy kullanıyorum ama sürekli sızdırıyo her seferinde sırtına kadar 🥹 pişik vs yapmadı o yüzden memnundum ama değiştirmek istiyorum sızdırmayacak vs bez öneriniz var mı? 🫠
balliikedii linaal goon sarı paket çok memnunum ilk defa sleepy bionatural aldım Yenidoğan’dan sonra 4 aylık olduk be kadar sertmiş diyorum bitsin gene goon alıcam
Deletedmom_71 linaal bende sleepy ile başlangıç yapmıştım sonra molfix e geçiş yaptım. Molfix kullanıyorum ama yeni çıkan paketler de cok kotu. Sızdırma yapiyor cis göstergesi yok
mirahlas linaal sleepy kahverengi paketini kullanıyorum çok memnunum ben deneyin isterseniz çocuğum 6 buçuk aylık
1mom1baby_ linaal sleepy baby turco Molfix yeni nesil bunların üçünü de kullandım üçüde sızdırdı artık bez değiştirmeye korkuyorum
linaal balliikedii bende doğduğundan beri sleepy kullanıyorum sürekli sızdırıyo pişik olacak diye korkuyorum da ama değiştirip denicem teşekkürler 🌸
isikbebek linaal valla Bizimkide her seferinde olmasa da genellikle kakasini yaptığında sırtına kadar çıkıyor komple d3gistirmek zorunda kalıyorum bezden sanmistim iki farklı bez daha denedim gittim prizmaya bir dünya para verdim oda aynısı oldu sanırım bizimkinin yapma şeklinden kaynaklanıyor ama biz daha birbuçuk aylığız 😁🙂🙂