gitgel_ Kızlar çok acil birşey sorucam ya ödüm kopuyor da şimdi ben doğum kontrol hapı kullanıyordum Yasmin düzenli kullandım ama hap salı bitti çarşamba perşembe ve bugün le birlikte üçüncü gün ama hasta olmadım gecikme yaparmı
E_Defne gitgel_ yapar canm sen hesap et 7. Gün olsanda olmasanda baslaman gerekiyor günü yanlıs hatrlıyo olabilirm
gitgel_ biryenikisi içime biraz su serptiniz ya gerçekten iki gündür düşünmekten kafayı yiycektim belki bu kadar istemiyor olmam kötü gibi geliyor olabilir ama doğucak çocuğa yazık olur diyorum hep benim psikolojim şuanlık bir tanesi için yeterli bir de ikinci bebek oğlumu aldatıyormuşum gibi hissettirir🤣🤣
biryenikisi gitgel_ ben de sizinle aynı fikirdeyim, şu an için ben de hiç istemiyorum bunun için önlem almak da bize düşer tabiki 😂 Merak etmeyin olursunuz birkaç güne
gitgel_ biryenikisi ay inşallaaahh 🤣benim gibi düşüneni görmek ayrı mutlu etti çevremdekiler de bana kızıyo istemiyorum diye diyorum Allah isteyene hiç olmayana versin yani niye benn🤣
biryenikisi gitgel_ valla bu dönemde anca tek çocuğa yetişebilirim ben de şu an , çok isteyen 5 tane yapsın isterse 😂😂
gitgel_ biryenikisi diyorum zaten siz yapın istiyosanız diye onlarda varmış bende yokmuş bu eksiklik de beni o kadar çok üzüyor ki ablatamam🤣