Eceerva Gerçekten yoruldum kziim 5 aylık olacak bı kaç güne ve abartısız her saat başı uyanyor meme verip yatrym ama aşırı yoruldum artk. Bazen on dakika bile sürmüyr uyumamş. Ne yapabilirm ben
aysuuyenihayat Eceerva 5 ay 3 günlüğüz. 3-4 gündür tükenme noktasına geldim. En geç 10-10 buçukta gece uykusuna geçen bebeğim 2 den aşağı uyumuyo uyusu da yarım saatte bir kalkıyo. Bu gece 2 buçukta uyuduk 3-4 defa emmeye kalktı ve az önce uyandı saat daha 7. Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım o kadar bitkinim o kadar tükendim ki anlatamam
Elisaamm1612 Eceerva hiçbişey malesef biz 10 aylığız hala ara ara büyüme atakları diş çıkarma yada boy uzama ağrıları uyumuyorlar bazen malesef
Papatya5801 Eceerva o aylarda normal canım 6. Ayda azalır bi tık ama biz 13 ayligiz yeni yeni 3 saat aralıksız uyur
glytrk Bizim kokumuza mememize kucağımıza vs alışkın oldukları için böyleler benim bebeğim 4.5 aylık. Memede uyumaya daha alışkın az bu ayımız bitsin eğitime geçicem inşallah. Olabildiğince farklı desteklerle uyutmaya çalışıyorum memede mayıştıeıp ayakta hafif sallayarak final yapıyorum veya gezdirerek. En azından tek memee olmasın farklı şeyleri de destek olarak kullanmaya çalışıyorum eğitime başladığımda faydası olur umuduyla.
morkoc Aç kalıyor olabilir mi benim de 1 aylık bebişim var aynı anlattığınız gibi mama ve anne sütü veriyorum
Ecevren Benmkide 5. Ayda basladı her saat uyanmaya suan 6 bucuk aylık artık yarım saatte bir uyanıyor, bnmki asırı gazlı tabi ondan uyanıyor diyorum ama atak herhalde cünlü kimle konussam 5 aydan sonra böyle olmus
Eceerva aysuuyenihayat ha işte benm kızın kankasi olacak bebek sizde aynilar çünkü 😅 bizimki de 2 den önce asla uyumuyr aynen de deidginiz uyku stiline sahip 🥴
Eceerva Papatya5801 Elisaamm1612 6 ay…10 ay… Yok yok bu bebeklerle rahata ermemiz iki yılı bulur. Ben 4. Ay atagidr ha bugün ha yarın iyi olur diyorm ama daha kötü oluyor uykusu
Papatya5801 Eceerva evet 2 yaşa kadar sürekli sıkıntıli bnece de ama 1 yaştan sonra bir tık düzeliyor en azından saatleri belli oluyor
aysuuyenihayat Eceerva benim bebeğim gündüz güzel uyku yaparsa gece sorun yaşamıyoruz ama gündüz uyuyamazsa gecemiz bi hayli zor geçiyo. Misal dün toplasan 1 saat anca uyudu gündüz. Gece de zehir oldu tabi bugün saatlerini takip edip uyutacağım