nezosfab Arkadaşlar merhaba aranızda kaşık mama kullananlar varmı? Hangi marka kullanıyorsunuz? Kullanmamız gerekiyormu? Yararları zararları neler? Bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Beni bilgilendirirmisiniz🙏🏻❤️
senuray nezosfab ben hiç kullanmadım 1 kere denedim sevmedi tükürdü lapa şeyleri sevmiyor hiç zaten şuan 22 aylık
Baklavanida nezosfab herobaby kullanıyorum ama haftada 2 3 defa sürekli kullanmıyorum zorda kalırsam akşam yediriyorum ya da o gün birşeyler yemezsse falan gibi düzenli değil ama meyvelerle veriyorum bir sıkıntı olmadı
Diverso nezosfab hipp kullanıyorum kızım da gayet seviyor öyle aman aman bir zararının olduğunu düşünmüyorum aksine içerisinde besleyici şeyler var
nezosfab senuray benim oğlum 5 aylık ufaktan başlamak istiyorum ama öncesinde bi araştırma yapmak istedim
nezosfab Bebegimuyumuyorr herhangi bir zararını gördünüzmü birde bugün baktım elmalı tahinli diye çeşitleri var ilk hangisini verdiniz?
bebegim2023 Hero baby kullanıyorum ballı tahillı olandan çokta sevdi kızım sırf kaşık alışkanlığı olsun die aldım çünkü zorla yiyen bir bebek sadece arada veriyorum
bebegim2023 nezosfab ilk aldığımda pirinçli birşeydi tam hatırlamıyorum ama pirinçli olduğundan eminim gece maması olarak almıştım onu hiç beğenmedi doğru düzgün yemedi ama içine bebe bisküvisi veya muz koyuyordum
izd Doktorumuz önermedi nitekim ben de istekli olmadım hiç. Kendim yapıyorum kızımın yemeklerini ve öyle lapamda hiç yapmadım. Ek gıdaya ilk geçtiğimiz günden beri çatalla ezşlmiöysebze, cam rendede yapılmış meyve verdim, hiç.püre yapmadım