melikegeyik hemangioma dan mi bahsediyorsunuz acaba. Yorumlarda okudugum kadariyla bu. Ben kizim dogduktan iki uc hafta sonra fark ettim boynunda sislik olusmustu. Doktora goturdum 4 aylik olduğunda ultrason randevusu almayi basardik ve bunun hemangioma oldugunu ogrendik. Sadece deri altinda oldugu icin plastik cerrahiye sevk edildi. Herhangi bir ilac kullanmadik. Birkac ayda bir buyumesi olculdu. Suan 27 aylik gecen ay gitmistik sanirim buyume durmus kuculme evresine girmis. Aslinda kuculme degil bu hep bebeğimle de kalabilir ama hayati bir risk tasimiyor. Ilk aylarda kanamamasina ozen gostermemiz gerektigini soylemisti doktor. Orada en ufak bir kanama olursa hemen gastaneye getirin demisti. 5 yasina geldiginde kaybolacagini cok ciddi bir sey olmayacagini soyledi. Istersek ameliyat ile alabilecegini ama bunun daha tehlikeli olacagini soyledi. Eger yuz bolgesinde falan olursa estetik ameliyat yapiyorlarmis ama boyunda oldugu icin bizim cok sukur ciddi bir problemimiz olmadi. Umarim sizinde oyle olur. Kalp ilaci kullaniliyormus ama riskleri cok fazlaymis. O yuzden hiçbir müdahalede bulunmadilar sadece buyumesi takip edildi.