Svmprl  gece saat 3 te toka ararken makyaj masamın takilik bölmesinde buldum kırmızı olan benim o koruyucu dua ama diğerini hiç görmedim bilmiyorum geceden beri aklımda hatirlamaya çalışıyorum ama yok aklıma gelende, kayinvalidem yapmis olsa bana muhakkak söyler hatta bebeğime direk takardı aklimada kimse gelmiyor başka yani eminim yoktu böyle bişey 🤔 aklıma çok takıldı ne olabilir diye iyimi kötümü iyi bişey olsa bilirdim diyede düşünüyorum ama icindekide çörekotu bildiğim kadarıyla nazar için kullanılır oofff çok aklım karıştı nerden ciktiki bu belki bir fikriniz olur diye attım içim rahatlasın istedim 😊
mirahanim Svmprl sence de fazla iyi niyetli ve iyimser değil misin ya, bence normal hayatında da böylesin ve ben seni çok sevdim ciddiyim 💕 ben ne olduğunu anlamadım ama biri benden habersiz Altın dahi olsa odama koysa art niyet ararım valla
Svmprl Tomris-Hatun aaa yani iyi niyetli 🤔 kim koydu acaba açtım baktım birde burda okadar şey okuyunca benimde başıma geldi sandım korktum valla bakıyim neymiş dedim😂
Svmprl Tomris-Hatun dün geceden beri birsuru senaryo yazdım kafamda 😂 ozaman biri beni düşünmüş 🤭 sevineyim bari
Tomris-Hatun Svmprl 🤦♀️ git cocuguna saril ve lutfen uyu 😂Allaha sigin duani et Rabbim en iyi muhafazadir
Svmprl germophepe yok yok urkutmek için atmadım genelde bu tür şeylerle pek ilgimde yok ama kaç gündür ister istemez buradanda okuyorum dünde onu bulunca merak ettim açıkçası ondan 😊
Svmprl germophepe onu bende bilmiyorum işte o yüzden takıldı aklıma içindekini de tam bilmiyorum çörek otu dedim ama üzerlik tohumuymus arkadaş öyle dedi yani o derece bilmiyorum evimde var muska 2 tane biri benim için diğeri bebeğim için onun haricinde başka olmadığı için düşündürdü beni
Doga0812 Svmprl kız kokmaz zaten 2 yıldır fare vardı evimde çok şükür yeni taşındım kurtuldum skkaka biliyorum yani kokmaz