Eylullmomss Kızlar göğüs ucum çok sızlıyor Emziriyorum ama neden çok sızlıyor bebeğim 2 aylık bazen oda acıtıyor sizinde böyle mi yada başka bi yolu var mı lansinoh göğüs ucu kremi sürüyorum geçmiyor
Asporceee Eylullmomss bizde 1 ay 15 günlüğüz benimde göğüs ucum öyle çok sizliyor aciyor canım lansinoh pek bi ise yaramıyor. 😒
Balkiz Eylullmomss ayva çekirdeği dediler hep bana denemedim canım ama netten bi bak çok söyleyen oldu
Eylullmomss Yxlesra aa ilk kez duydum canım teşekkür ederim peki bebeğimi kötü etkiler mi meme reddi yaşamayız dimi bide bunun ustune
Yxlesra Eylullmomss emzirdikten sonra sür emzireceğinde iyice yıka canım bir kaç gün uygula geçer inşallah
Genc_anneee Göğsün kahverengi kısmını tamemen bebeğin ağzına vermek gerekiyormuş 20 günlük oğlum hiçbir sıkıntı yaşamadık
Eylullmomss Genc_anneee hadi ya gerçekten mi ? 🤦🏻♀️😂 canım zaten kahverengi kısmının hepsini alıyor onunla bi alakası yok o başka bişey
Genc_anneee Eylullmomss evet gerçekten gülünecek ne var anlamadım tavsiyeye açık değilseniz ne diye post açıyorsunuz
Eylullmomss Genc_anneee tavsiye değil verdiğiniz onunla onun bi alakası yok belli ki daha yeni anne olmuşsunuz bi iki şey öğrenmişsiniz söylüyorsunuz da o memeyi emmeyen anneye varılması gereken bi tavsiye