Hanımlar biri birşey söylesin artık lütfen vallahi tükendim.6 aylık Bebeğim yaklaşık bir aydır uyumuyor. Çok garip şeyler yaşıyoruz önce yatırınca 45 dk 1 saat sonra uyanmaya başladı sonra sabaha karşı 4 5 gibi uyanıp uyumamaya başladı onu atlattık bu defa da gece çok sık uyanır oldu. Bazen 20 dk sonrq bazen 1 saat sonra bazen 2 saat sonra. Neye göre uyuduğu neye göre uyumadığı belirsiz. Pek çok şey denedim pek çok şeyi değiştirdim hala uyumuyor çocuk. Uyuma yöntemini değiştirdim olmadı yerini değiştirdim olmadı öncesinde de sabaha kadar uyuyan bir çocuk değildi ama hiç bir zaman bu kadar zorlamadı hiç yoktan ilk uykusu 5 saat sonra 3 aaay ya da 2 saat uyurdu. Ve artık uykuya geçerken çok zorlanıyor bazen uyutmam 1 saati buluyor çocuk sanki uykuya düşman oldu odaya getirip ışığı kapatıp gece lambasını açmam ve uyku pozisyonuna almamla ağlamaya başlıyor. Ağla Allah ağla ne yapacağımı şaşırdım benimkine benzer şeyler yaşayan oldu mu daha ne kadar sürecek bu böyle? Dün mesela 9 da uyuttum 10 da uyandı 11 de 12 de 2 de 3 te 4 de 5 de 6 da 7 de ve 9 da uyandı. Ne yapayım ben hanımlar siz söyleyin