Mutluumom Kızlar bebisten önce 1 sene kadar bu hapı kullandim evlendiğim de 60 kiloydum haptan sonra kilo yapti 71 kg oldum hapı bıraktım 1-2 ay gecmeden hamile kaldım şimdi kızım 7 aylık oldu tekrar korunmak için hap kullanmak istiyorum emzirenler için olanlardan kullanacağım memnun kaldığınız varmı ? kaç marka var onu da bilmiyorum ama birde kilo yapıyor mu. Yasmin olanı çok duydum emziren anneler kullanıyor mu
beybiliko Mutluumom emziriyorsanız cerazette kullanabilirsiniz, tam emin değilim ama yasmin emzirme döneminde kullanılamıyor
Muhammed-eren Mutluumom microgynon kullanırken adetiniz hep düzenli miydi acaba 21 gün kullanıp 7 gün ara veriyoruz ya ben şimdi 7 günlük ara dilimindeyim 3 gün geçti halen adet olmadimda 4 gün var 7 günün bitmesine 😌
Mutluumom elvan16 ya onu çok düşündüm ama kayma korkusu oldu şimdi takmak için git sonra kaydı mi diye muayeneye git falan bir sürü şey dediler gözümü korkuttular. Aslında maddi olarak da en mantıklısı spiral ama korkuyorum 🙈
Mutluumom beybiliko evet o ismi de duymuştum ☺️ siz kullandınız mı acaba kilo falan yapıyor mu birde güncel fiyatları ne durumda 1.5 senedir alamadığım için bilmiyorum 😂
beybiliko Mutluumom ben emzirme döneminde kullandım bende kilo yapmadı, hamilelik öncesi microgynon kullandım o da kilo yapmamıştı bende, en son 207 liraya almıştım cerazette yi, iki ay olmuştur alalı
Mutluumom -Smilee- bende ilk zamanlar hapı sorduğum da ebe şuan kullanma sütünü etkiler demişti ama artık bir çözüm bulmam lazım
Mutluumom elvan16 ya aslında vücuda sürekli hap horman vermektense daha mantıklı büyük ihtimalle böyle yaparım hap fiyatları da artmış baya 😞 kayma durumu nasıl oluyor ip falan var eline geliyor diyorlar doğru mu
Mutluumom beybiliko özel olacak ama şuan nasıl korunuyorsunuz ? Fiyatı yükselmiş baya ben 70 TL ye falan aliyirdum o zamanlar ☺️
beybiliko Mutluumom emzirmeyi bitirdiğim için tekrar microgynon kullanıyorum, haplar pahalı ama yeni bir bebek daha masraflı olur 😊😊
Mutluumom beybiliko aynen öyle 😂 teşekkür ederim ☺️ bir arkadaş spiral dedi şimdi kafamı karıştırdı 🙃 biraz da onu araştırıp karar veririm 💕 sağolun