Merhaba hanımlar kizim 2 ye gidiyor ve sınıfta anlaşamadığı bir arkadasi var ne çözüm bulacagimi şaşırmış durumdayım böyle şeyler bugüne dek yasamayinca da insan bilemiyor ne yapacağını. Hep konuşuyorum anlatıyorum arkadaşından uzak dur konuşma diyorum artık çünkü hep anlattım konuştum ama anlasamiyorlar yoruldum artık sürekli şikayet sürekli şikayet kim haklı kim haksız onu da bilemiyorum görmüyoruz sonuçta. Ama başka kişileri şikayet etmiyor hep aynı kişi bugün de kavga etmişler konuşmak istemiyorum senle dediği halde kızım sen kötüsün söylesin böylesin vs diyormuş elinde silgisiyle oynuyormuş kızım parmak arasında afedersiniz nah yaptığını mi düşündü bilmiyorum artık o yaptığın küfür senin seni öğretmene soylicem vs diyormuş ki ne küfür bilir ne öyle hareketler vs bugüne dek şahit olmadim böyle birşey yaptığına yapmış da olabilir bilemiyorum görmüyoruz çocuk bunlar ama kızımın epey sinirleri bozulmuş artık hüngür hüngür agladi bu akşam uzuluyorum da ne yapacağımı şaşırdım artık kendini de savunamiyor direkt ağlamaya giriyor sanırım. Böyle sorun yaşayanlarıniz elbet vardır diye düşünüyorum nasıl davranmam gerekir ?