aren12 Merhaba. Benim hala lekelenmelerim bitmedi doğum yapalı 81 gün oldu. Cumartesi doktora gidicem ama bi size sormak istedim. Bilgisi olan var mı?
damladll aren12 yani 38 gün oldu normal doğum yapalı hala sarı bol akıntım oluyor 40a kadar geçer diyorlardı bende endişeleniyorum artık ve gerçekten bunaldım 😫
Mutluumom aren12 kişiden kişiye değişiyor diyorlar canım ama senin baya olmuş görün mutlaka sıkıntı olmuş olabilir rahim de. Benim 15 gün falan normal kanama kırkım bitene kadar da sarı akıntı vardı. Doğum sonrası bana dikis atarken rahim de yırtılma olmuş dediler içeriden diktiler hatta kanamadan göremediler kanama dikiş atma uzun sürmüştü inşallah bir sıkıntı yoktur ama görün mutlaka ☺️ aaah aaah bu kulaklar neler duydu bkr arkadaşın rahim ağzını çok dar dikmişler ilişkiye giremeyecek kadar tekrar işlemle açmışlardı doktorların da dalgınlık mi bilmiyorum gözden kaçırdıkları oluyor
OnderArasinAnnesi Yok canım benim doğumdan sonra bile çok gelmedi adet olur gibi geldi sonra çok nadir arada az az geldi 2, 3 güne bir 1 ay dan sonra hiç gelmedi desem yeridir. İnşallah önemli bisey yoktur normal doğum mu senin
aren12 damladll benimde öyle doktora gidicem bu yüzden. 40 günden sonra gitmiştim doktorum ultrasonla baktı herşey normal 1 haftaya da biter dedi ama bitmedi. Leke leke geliyor anlamıyorum
Mutluumom aren12 korkma yoktur Allah’ın izniyle 💕 doğum sonrası hiç ultrason ile karnına falan bakmadılar mı bir sorun olsa fark ederlerdi